Ambasadorul Olandei în vizită la Academia de Advocacy

Miercuri, 24 octombrie 2012, Ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel, s-a întâlnit cu reprezentanții Academiei de Advocacy din Timișoara, Corina Dragomirescu, Vicepreședinte Academia de Advocacy   și Simona Fiț, consultant Academia de Advocacy. La întâlnire au mai participat Vlad Nicolae, Policy Advisor în cadrul Ambasadei Olandei în România și Marius Popa, Consulul Onorific al Regatului Țărilor de Jos.

Excelența Sa a aflat cu plăcere despre proiectul strategic al Academiei de Advocacy –  “Partener Activ și Implicat”, exprimându-și, cu bucurie, convingerea că prin obiectivele propuse, acesta contribuie substanțial la schimbarea atitudinilor și mentalităților partenerilor de dialog din România. În același timp, și-a exprimat îngrijorarea față de impactul asupra proiectului a blocajului Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, întrucât consideră că un astfel de proiect trebuie continuat și dezvoltat.

În cadrul întâlnirii, Corina Dragomirescu, vicepreședinte al Academiei de Advocacy, a adresat Excelenței Sale invitația de a participa, la sfârșitul lunii noiembrie, la evenimentul de aniversare a 10 ani de activitate a Academiei de Advocacy, eveniment la care Ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel, și-a manifestat disponibilitatea de a participa.

Mulțumim Excelenței Sale pentru vizita efectuată, vizită ce ne-a onorat și bucurat deopotrivă!

Corina Dragomirescu,
Vicepreședinte Academia de Avocacy

INAPOI

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu