Membri

Academia de Advocacy a fost fondata de urmatoarele organizatii:

Confederatia Întreprinzatorilor Particulari din Judetul Timis – una din primele asociatii de afaceri din perioada post-decembrista. Asociatia numara peste 250 membri dintre cele mai dinamice IMM-uri locale. Asociatia îsi sprijina membrii prin implicarea în initiative si proiecte care duc la ameliorarea mediului privat de afaceri. Printre proiectele cele mai recente ale CIPT se numara Codul de conducere corporativa – un instrument eficient pentru managementul firmelor românesti. În anul 2002, CIPT a fost distinsa cu trofeul ASAE – Associations Make a Better World pentru sprijinirea sectorului privat prin promovarea unui program de micro-finantare. În prezent, CIPT este implicata nu numai în Asociatia „Academia de Advocacy” ci si într-un program de consultanta în materie de finantari locale ale IMM-urilor.

Uniunea Generala a Industriasilor din România – UGIR 1903 – Filiala Timis a fost înfiintata în 1991 ca filiala a unei confederatii nationale a patronatelor ce includea societati comerciale, asociatii profesionale, organizatii, federatii si uniuni patronale. UGIR 1903 – filiala Timis numara în prezent 35 membri care detin o pondere importanta în cifra de afaceri generata pe plan local.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara este prima camera de comert teritoriala din România care si-a reluat activitatea în 1990. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara are în prezent 778 membri si este unul din principalii promotori ai schimburilor economice din regiune. CCIAT este certificata DIN EN ESO 9001 din 3 Septembrie 2002 conform procedurilor TUV CERT si a dezvoltat un sistem al calitatii care o situeaza în avangarda institutiilor de reprezentare din mediul de afaceri.

Asociatia Femeilor Manager Timis este o asociatie neguvernamentala non-profit, apolitica, creata de femei care au calitatea de antreprenor sau manager. Asociatia a luat fiinta în anul 1998 si are ca scop sprijinirea formarii antreprenoriale si manageriale a femeilor, precum dezvoltarea capacitatii lor de a actiona si de a conduce. AFMT numara în prezent peste 60 membre din cele mai diverse domenii. Pe lânga activitatile de sprijinire a spiritului antreprenorial prin participarea la conferinte si activitati de pregatire, AFMT s-a implicat într-o serie de activitati cu caracter umanitar si social (organizare de spectacole de binefacere, implicare în renovarea unor obiective sociale cum sunt spitalul Louis Turcanu si Caminul de Batrâni nr. 1).

Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari – Filiala Timis: este prima filiala înfiintata în baza Ordonantei nr. 3/2000. UNAI este o asociatie non-profit care îsi propune reglementarea activitatii în domeniul imobiliar si ridicarea prestigiului profesional al operatorilor de pe piata imobiliara. Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari – Filiala Timis asigura pregatirea profesionala necesara membrilor sai. Uniunea elibereaza membrilor sai atestate profesionale si licente de functionare. Atestatele eliberate de UNAI în urma unui riguros program de pregatire si verificare certifica pregatirea profesionala a agentilor imobiliari dar si îndeplinirea tuturor prevederilor legale pentru desfasurarea acestei profesiuni. Filiala Timis este una din cele mai dinamice din tara, înregistrând în prezent 116 membri licentiati si 193 membri atestati.

Close Menu