Transparenta decizionala la raport

Academia de Advocacy vă invită miercuri, 13 aprilie 2015, la orele 19:00, la Lente& Sotron, Str. Pache Protopopescu nr. 20, Bucuresti, la un eveniment de presa Transparenta decizionala la raport – Rezultatele cercetării “M-am decis să mă implic”, România 2015 – 2016, efectuate in cadrul proiectului „Campaniile Coaliției 52- Conștientizare, Monitorizare, Consolidare, Influențare.”  – proiect finanţat prin granturile SEE 2009  – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro.
In cadrul acestui eveniment dorim sa va prezentam, in detaliu, modul cum este inteleasa transparenta decizionala, de catre ministerele Romaniei, primaria generala a Capitalei si primariile de sector din Bucuresti dar si modul in care se implica societatea civila, in etapele de elaborare a actelor normative care ii privesc.
Cetatenii Romaniei si-au manifestat frecvent in ultima perioada, nevoia de transparenta a autoritatilor publice. Ne propunem, prin acest eveniment, sa evidentiem stadiul aplicarii L52/2003 privind transparenta decizionala a autoritatilor publice  din Bucuresti, inclusiv de pe teritoriul Romaniei,  oglindind, in acest fel, etapa in care ne gasim.
Așteptăm confirmarea participării la email: corina@advocacy.ro
Și/sau telefon: 0722 503136

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu