Partener Activ si Implicat – proiect strategic derulat de catre Academia de Advocacy

Academia de Advocacy este o organizatie non profit, cu expertiza in lobby si advocacy, care asista grupurile legitime de interese in amendarea actelor normative relevante si mobilizeaza participarea acestora in elaborarea politicilor publice. Academia de Advocacy deruleaza proiectul strategic PARTENER ACTIV SI IMPLICAT – Dezvoltarea competentelor profesionale specifice dialogului social si implicarii in procesul decizional al liderilor si personalului din organizatiile societatii civile si ale partenerilor sociali din Romania.
Proiectul este finantat din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie: 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile”, prin contractul de finantare nr. POSDRU/93/3.3/S/63104, in valoare de 20.038.811 lei.
Proiectul a fost demarat la data de 01 iulie 2010, avand ca data de finalizare 01 iulie 2013.
Obiectivul general al proiectului
Crearea unei mase critice de lideri si personal executiv in cadrul unor organizatii ale societatii civile, capabile sa reprezinte, sa intervina activ si competent in structurile de dialog social si in procesul decizional la nivel local, regional, national si european.
Proiectul actioneaza regional, succesiv in cele 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei, dezvoltand abilitati si competente practice ale liderilor si personalului executiv din organizatii ale societatii civile si ale partenerilor sociali in a-si reprezenta interesele, in a interveni profesional in dialogul social si procesul decizional, pe diferite nivele ierarhice.
Mai multe detalii pe www.implicat.info

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu