Harta randamentului politic – un nou demers al Coalitiei 52!

Harta randamentului politic – un nou demers al Coalitiei 52 – a fost lansata in februarie 2013, ca o analiza a actualelor mandate ale parlamentarilor alesi, la data validarii lor, pe judete si in regiuni, prin corelatie cu functiile obtinute, in scopul identificarii potentialului lor de a sprijini realizarea intereselor si obiectivelor strategice ale judetului si regiunii!
Coalitia 52 este  formata din cetateni si asociatii legal constituite, care cunosc si au exersat aplicarea Legii 52 privind transparenta decizionala in administratia publica din Romania, cu precadere ca urmare a sesiunilor de formare si exercitiilor practice derulate in cadrul proiectului strategic "Partener Activ si Implicat", derulat de catre Academia de Advocacy (POSDRU/93/3.3/S/63104).
Membrii acestei retele rezultate, in calitate de reprezentanti ai grupurilor legitime de interese din judet si regiune, au determinarea, capacitatea si puterea de a reprezenta profesional, concertat, interesele judetului si ale regiunii, in acord cu misiunea coalitiei, utilizand parghiile legale care stau la baza democratiei participative in Romania (in principal legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala).
Mai multe detalii despre Coalitia 52 si despre demersurile sale, puteti afla pe www.coalitia52.ro

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu