Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului advocacy.ro.

Pentru a promova discuţii deschise şi transparente pe baza materialelor publicate, comentariile postate de utilizatori sunt moderate. Responsabilitatea moderării revine autorului articolului la care se referă comentariile sau, după caz, echipei de Comunicare a proiectului.

Sarcina moderatorilor este aceea de a nu permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.

Reguli de moderare:

– Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.

– Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.

– Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice informaţii privind viaţa personală a unor terţe persoane nu vor fi validate.

– Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.

Cititorii noştri pot notifica moderatorii în momentul în care consideră că unul dintre comentariile care apar pe site nu se încadrează în limitele stabilite de prezenta. Moderatorii vor lua măsurile necesare, ştergând de pe site comentariile al căror conţinut încalcă aceste principii.

Prin trimiterea unui comentariu spre publicare pe site-ul advocacy.ro, autorul respectivului comentariu se declară de acord cu termenii şi condiţiile care au fost stipulate în prezenta Politică privind comentariile. Acest document poate fi revizuit in timp, parţial sau în totalitate, forma afişată putând data ultimei editări.

Close Menu