Jurnalistii Timisoarei in slujba cetatenilor

Jurnalistii Timisoarei, cu suportul Academiei de Advocacy, vin in sprijinul cetatenilor ei, in vederea alegerii celui mai potrivit candidat la functia de Primar al Timisoarei. In acest sens, au pregatit un set de 3 intrebari pe cele mai arzatoare teme ale orasului: sanatate, trafic urban si castigarea proiectului pentru titlul de Capitala Europeana 2020.
Candidatii la functia de primar al Timisoarei pentru mandatul 2016 -2020, vor raspunde la aceste intrebari, in data de 31 mai, incepand cu orele 11:00, intr-o ordine stabilita prin tragere la sorti. Regulamentul dezbaterii precum si intrebarile pentru candidati pot fi descarcate aici.
Cetatenii interesati pot audia intreg evenimentul, pe frecventa 88,8 MHz – Radio Vest Timisoara si pot vizualiza dezbaterea la https://www.youtube.com/watch?v=ja2wI9BjpYI&feature=youtu.be.
Jurnalistii Timisoarei au increderea ca acest eveniment sustine clarificarea optiunilor cetatenilor ei, in a alege candidatul cel mai pregatit pentru functia de Primar al Timisoarei, intr-un mandat decisiv pentru evolutia orasului.
Echipa de organizare

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu