Acasă
Vasile
IŞAN
Rector, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
imaginea utilizatorului vasile.isan

Vasile Ișan este rectorul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și profesor la Catedra de Economie Politică din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu  anul 2008. Între anii 2005-2006 a fost Director general pentru Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană în Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
A fost și este implicat în numeroase activități în domeniul educației: 2005-2006 a fost membru în Consiliul Național pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, membru în Consiliul Național al Oficiului pentru Burse de Studii în Strainătate, reprezentantul Ministerului Educației în ”Bologna Follow Up Grup”, etc. Ca activitate în domeniul economic, enumerăm: 1993-2008 a fost consultant al Centrului Româno-American pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Private Iași, formator în Management Financiar la Small Business Development Center, ASEM Chișinău și Fundația pentru Dezvoltare Locală Bacău în perioada 1995-1996, etc.
Este coordonator de multiple proiecte în domeniul formării profesionale, peste 25 de participări la conferințe internaționale, coautor a 9 contracte și proiecte de cercetare, director a 2 granturi CNCSIS, autor și coautor a peste 150 de articole, studii și lucrări de specialitate.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.