Acasă
DANCU
Vasile
Președinte al Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie, Cluj Napoca
imaginea utilizatorului Vasile Dâncu

 

Prof. Univ. Dr. Vasile Dâncu este Președintele Institutului Român pentru Evaluare și Strategie – IRES și membru fondator al Asociației Române pentru Evaluare și Strategie – ARES. Profesor la Facultatea de Sociologie a Universității București și profesor asociat la Academia națională de Informații, dar și la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Vasile Dâncu ține cursuri de Sociologie Generală, Comunicare, Cercetare de  piață, Managemet strategic. Vasile Dâncu este membri ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) și coordonează secția de Sociologia Comunicării, Cunoașterii și Tehnologia Informației din cadrul Societății Socilogilor din România.

Vasile Dâncu a obținut calitatea de trainer în comunicare interculturală după participarea la programul Euopean de Cercetare inițial de Oficiul Franco-German al Tineretului (OFAJ). Este fost director al Revistei de Cultură ”Tribuna” și editor șef al publicației “Transylvanian Review”.

Vasile Dâncu a fost prezent și în mediul politic, deținând pe parcursul timpului funcții de conducere în cadrul Partidului Social Democrat, dar și funcții importante în domeniul guvernamental și de stat, printre care cea de Ministru al Informațiilor Publice în perioada 2000-2003, cea de senator al României în legislatura 2004-2008 și cea de membru al Grupului Socialiștilor în Parlamentul European (2005-2007)

Vasile Dâncu este, în prezent, membru în grupul de experți constituit la nivelul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice în vederea pregătirii procesului de regionalizare/descentralizare.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.