Acasă
Ștefania
BĂRBUCEANU
Expert național în cadrul proiectului ”Relații de Muncă și Dialog Social în Europa de Est”
imaginea utilizatorului Ștefania Bărbuceanu

Ştefania Bărbuceanu este expert pe Strategie in departamentul de Strategie Coporativa a companiei OMV Petrom unde realizeaza analize pe sectorul de energie cat si pe macroeconomie.  Pozitia in departamentul de strategie a venit ca urmare a postului detinut anterior ca si Analist in departamentul de Relatia cu Investitorii, unde a contribuit la transformarea departamentului intr-un model de comunicare pe piata de capital din Romania.
Ca si pregatire, a absolvit Masterul in Economie, specializarea Economie Internationala si Globalizare de la Facultatea de Economie si Business din cadrul Universitatii din Amsterdam.
Ştefania Barbuceanu colaboreaza cu Fundatia Politica Germana Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), in calitate de expert national pe politici industriale, pe proiectul regional “Labour Relations and Social Dialogue in South Eastern Europe”. Astfel, a condus si publicat cercetarea economica  a fundatiei pentru Rapoartele Anuale 2011 si 2012 pe piata muncii din Romania, cu topicul relatii industriale si dialogul social. Mai mult, a publicat cercetarea  ”The Metal and Textile Industries in Romania”  ale carei rezultate le-a prezentat public intr-o conferinta internationala cu reprezentantii ai confederatiilor europene reprezentative pe sector. De asemenea, a participat ca si asistent de cercetare in raportul publicat de Fundatia FES din Romania pe propuneri de masuri anti criza pe piata muncii din Romania

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.