Acasă
ROGOBETE
Silviu
PhD, Brunel, London UK, Conf. Univ. Universitatea de Vest Timisoara
imaginea utilizatorului Silviu ROGOBETE

Silviu E. Rogobete este licentiat si doctor al Universitatii Brunel din Marea Britanie, in 2001 si 2002 fiind Visiting Fellow si membru al Senior Common Room, St. Hugh's College, Universitatea Oxford. In prezent este Conferentiar universitar al Universitatii de Vest din Timisoara unde preda subiecte din domeniul filosofiei morale si al drepturilor omului pentru departamentul de stiinte politice. In perioada 2006 - 2013 Silviu a fost Consul general al Romaniei in Africa de sud, intre 2009-2013 fiind si Decanul Corpului Consular din Cape Town. Este indrumator de studii doctorale in Marea Britanie (din 2006), in Africa de sud (din 2012) si in Romania (din 2013). In 1997 a participat direct la infiintarea Centrului de educatie crestina si cultura contemporana „Areopagus” si in 2001 a Centrului regional de integrare sociala si dezvoltare umana „CRISDU”, pe care le-a si condus din pozitia de director executiv. In prezent este presedintele celor doua asociatii. Publicatiile sale includ:Fundamentele si practica drepturilor omului (Editura UVT, Timisoara), O Ontologie a Iubirii (Polirom, Iasi), 'Exploring connections between the self, ethics and politics in postcommunist spaces: a continuing dialogue with the late Jean Bethke Elshtain (1941–2013)' (in Religion, State and Society, Martie 2015, Routledge)

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.