Acasă
TIGANAS
Serban
Președinte al Ordinului Arhitecților din România
imaginea utilizatorului serban.tiganas

Membru fondator și președinte al Ordinului Arhitecților din România.
Incepând cu anul 2007, a fost membru al delegației române in cadrul Consiliului Arhitecților Europeni și membru în numeroase grupuri de lucru ale Consiliului, cum ar fi: membru al grupului de lucru privind Sistemul de Informare asupra Costurilor, membru al grupului de lucru privind Achizițiile Publice, membru al grupului de lucru ENACA, iar din 2009 până in 2010 – responsabil cu comunicarea în consiliul executiv al CAE.

Ca activitate în domeniul arhitecturii și urbanismului, Şerban Dragoş Ion Țigănaş este inițiator, colaboartor, co-autor în numeroase planuri urbanistice și teritoriale, precum și câștigatorul a numeroase competiții in domeniu.
Este lector la Universitatea din Cluj Napoca, Facultatea de Arhitectura și Urbanism.
Organizator și participant la numeroase conferințe și congrese naționale si internaționale în domeniul arhitecturii și urbanismului.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.