Acasă
Roxana
MUSCALU HAIDAU
Președinte, Asociația Tehnică de Formare Profesională "TEACH ING", Iași
imaginea utilizatorului Roxana MUSCALU HAIDAU

Roxana Muscalu Haidau este Președinte al Consiliului de Conducere în cadrul Asociației Tehnice de Formare Profesională “TEACH ING”, având o implicare activă în educația formală și informală a tinerilor, precum și în formarea continuă a personalului din cadrul companiilor tehnice.
Pe parcursul celor 6 ani de mandat, la proiectele TEACHING au participat peste 2000 de persoane, în cadrul celor 3 centre de training: Centrul de Training Tehnic (cursuri de operare și programare pe mașini unlete cu comandă numerică), Centrul de Training Lingvistic (cursuri de limbă straină tehnică: engleză și germană), Centrul de Training Economic (seminarii pe teme tehnice, cu aplicații în domeniul tehnic).
De asemenea, Roxana Muscalu Haidau deține o experiență de 6 ani în domeniul resurselor umane, implicit în recrutarea și selecția personalului.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.