Acasă
Raluca
DIMITRIU
Prof. univ. dr., Academia de Studii Economice, Departamentul Drept, Bucureşti
imaginea utilizatorului Raluca Dimitriu

Raluca Dimitriu este profesor universitar de drept al muncii şi cercetător în cadrul Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române. A publicat numeroase studii de drept social în reviste de specialitate din România, Austria, Franţa, Germania, Belgia, precum şi monografii dedicate dreptului românesc şi comparat al muncii.
Preocupată de problematica raporturilor individuale şi colective de muncă, a coordonat pe parcursul anilor proiecte de cercetare şi lucrări internaţionale în domeniu.
Raluca Dimitriu este, de asemenea, conducător de doctorate în cadrul Departamentului Drept al Academiei de Studii Economice. Ea participă în calitate de expert naţional în mai multe reţele de cercetare europene de notorietate - cum ar fi European Labour Law Network - şi susţine constant seminarii şi workshop-uri în domeniul dialogului social cu reprezentanţi ai partenerilor sociali, ca şi cu magistraţii specializaţi în completele de drept al muncii..

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.