Acasă
Gheorghe
PLEȘU
Președinte, Asociația Oamenilor de Afaceri, Iași
imaginea utilizatorului Plesu Gheorghe

Preşedinte al Fondului de Compensare a Investitorilor (2005-2007), vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Societăţilor de Valori Mobiliare din România (1997-2003), vicepreşedinte UGIR 1903 – filiala Iaşi (1997-2003), consilier judeţean (1998-2003), Preşedinte Consiliu de administraţie a SSIF TGH INVESTMENT SA, SC HABITAT PROIECT SA Iaşi, SC ARCADIS TGH SA, administrator SC GL Project SRL, membru în Bordul Consultativ Transfrontalier pentru Dezvoltarea Afacerilor, preşedinte al Patronatului Român Regiunea NE şi al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Iasi - AOAI, domnul GHEORGHE PLEŞU mediază şi facilitează relaţiile de cooperare în mediul de business local şi stabilirea de contacte în domeniul afacerilor în sfera internaţională, creează mediul pentru împărtăşirea şi fructificarea optimă a informaţiilor şi contactelor necesare pentru demararea proiectelor cu finanţare europeană, dezvoltarea de produse şi servicii sau tehnologia informaţiei precum şi exportul şi dezvoltarea comunitară.
Trainer si speaker motivaţional - în aria antreprenorială, Dl. Ing. Ghe. Plesu are ca background o formare tehnică, desfaşoară o activitate academică productivă, concretizată în invenţii brevetate  la nivel naţional şi internaţional, este antreprenor, acţionar majoritar în firme cu profil tehnic - proiectare şi imobiliar şi susţine antreprenoriatul prin organizarea şi participarea constantă la conferinţe şi cursuri de formare în antreprenoriat de mare anvergură (întreaga zona a Moldovei şi nu numai).
Misiunea sa declarata este aceea de a inspira şi motiva persoanele care au idei bune de afaceri în care cred cu tărie să le pună în practică; să treacă de la dorinţă şi reverie la punerea acestora pe hârtie, la obiectivarea şi concretizarea ideilor în strategii, planuri, activităţi; de a investi energia şi timpul în crearea şi dezvoltarea realităţii de mâine, conform viselor lor.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.