Acasă
Alma
ANDREI
Șef birou Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament (CIPO) al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
imaginea utilizatorului alma.andrei

 

Experiența în lucru cu tinerii începe în anul întâi de facultate (adică acum 14 ani) când a devenit și voluntar al Centrului de Carieră al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După 4 ani a devenit angajat al Centrului și după încă 4, coordonatorul acestuia. În tot acest timp a oferit consiliere pentru dezvoltarea abilităților de angajabilitate și a creat evenimente de educație non-formală pentru mii de liceeni, studenți și absolvenți.

În paralel s-a dezvoltat și ca trainer. Livrează  traininguri din 2003 pe teme precum: managementul carierei, lucrul în echipă, managementul timpului, managementul informațiilor, competențe în resurse umane, management de proiect, organizări evenimente, organizare personală, formare de formatori.  A format peste 2500 de participanți..

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.